Könyvelő iroda

Biztos könyvviteli háttér az Ön vállalkozásának sikerességéért!
A könyvelő a vállalkozó bizalmi partnere. Ezért választáskor nemcsak az a fontos, hogy a könyvelő szakértője legyen munkájának, mérsékelje az adófizetési kötelezettségeket, ne kövessen el hibákat és ne legyen magas a díja, hanem az emberi rokonszenv, a kialakuló bizalom is fontos tényező.
Amit könyvelő irodánk kínál Önnek:

    SZAKÉRTELEM
    Több mint két évtizedes könyvelői, bérszámfejtői, adótanácsadói tapasztalat biztosítja munkánk magas fokú szakértelmét. A gyakran változó törvényi, jogszabályi változások között is megtanláljuk a legmegfelelőbb megoldásokat.

    FIGYELEM
    Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk! Közös érdekünk, hogy vállalkozásuk gyümölcsöző legyen, ezért számíthatnak válaszainkra, segítségünkre, tanácsainkra.

    INFORMÁCIÓ
    Rendszeresen tájékoztatjuk a vállalkozókat gazdasági helyzetükről, és időben értesítjük az aktuális befizetési kötelezettségekről. Nincs megdöbbenés, meglepődés, kapkodás!
    Megfelelő időben értesítjük és felhívjuk partnereink figyelmét az őket érintő jogszabályok, előírások változásáról, hogy időben tudjanak reagálni, felkészülni.

    RUGALMASSÁG
    Partnereink sikerességét igyekszünk alkalmazkodásunkkal is támogatni:
    - E-mailen keresztül is folyamatosan elérhetőek vagyunk, a kapcsolattartás, kommunikáció könnyítése céljából,
    - Elfoglalt ügyfeleinket akár hétköznap este, vagy hétvégén is fogadjuk – megegyezés szerint.

Spirál3000 Kft.
ÚjdonságokKiemelt